donderdag 2 juli 2015

Zomer/Winterpromotie op Smashwords in Juli 2015

De Zomer/Winterpromotie (zomer voor de bovenste wereldhelft, winter voor de onderste) is interessant voor lezers en auteurs.

Lezers genieten van uitzonderlijke kortingen. Sommige boeken worden tijdelijk gratis aangeboden. Wie van deze aanbieding wil genieten kan hier klikken.

Smashwords maakt het ook interessant voor al zijn auteurs. Elke Indie kan meedoen en het is volledig gratis. Auteurs beslissen welke boeken ze ter promotie aanbieden en hoeveel korting ze geven. De kortingsperiode geldt voor 1 maand, dus tot eind juli 2015.

Op de boekpagina van de werken die je met korting aanbiedt komt een tijdelijke kortingscode te staan. Voorbeeld: Klik hier op mijn Zomerpromotie en kijk rechtsboven, onder de koop-button, boven create Widget.

Auteurs die nog willen meedoen gaan naar de Smashwords homepage. Zie hier. Links boven, onder het aantal gepubliceerde boeken (361889 op 2 juli 2015) zie je July Summer/Winter Sale. Klik op: Authors, add your book to the promotion.

Volg de instructies en klaar is kees. Of nee, laat het aan iedereen weten via de hashtag #smashned op Facebook en Twitter (en al jouw andere netwerken natuurlijk).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten